Кои се забранети поими на Instagram?

Loading...

Можеби не сте знаеле, но претставниците на Инстаграм имаат долга листа на ознаки кои не можете да ги користите…Го користите ли фото сервисот и друштвената мрежа Инстаграм за објавување на фотографии од своите домашни миленичиња, нозе кои ги брчкате во море или пак храна  сеедно, но за останатите корисници да дојдат до вашаите содржини морално е да користите #хаштагови.
Прочитајте повеќе на think.mkГо користите ли фото сервисот и друштвената мрежа Инстаграм за објавување на фотографии од своите домашни миленичиња, нозе кои ги брчкате во

loading...
Loading...