Кои уреди ги сакаат децата за Нова Година?

Loading...

Полека се наближува 31-ви декември, а со тоа и неизбежното прашање – „Каде за Нова Година?“ Сепак, да прашаме нешто друго претходно…На веб-страната Ebates беше направена анкета врз деца од 11 до 17 години, а клучното прашање беше – Што сакате да најдете под елката за Нова Година?
Дури 88% од нив одговорија дека сакаат да најдат некој технолошки уред, односно таблет или мобилен телефон.
Најпосакуваниот уред е iPhone-от, кој го сакаат дури 32% од испитаниците. На второто место се наоѓа iPad-от, додека пак на третото место се Samsung Galaxy уредите.
Прочитајте повеќе на GSM.mkНа веб-страната Ebates беше направена анкета врз деца од 11 до 17 години, а клучното прашање беше – Што сакате да најдете под елката за Нова Година

loading...
Loading...