Кои се вашите среќни денови за оваа недела 11-03-17-03

Loading...

Овен
Повторувањето на стратегиите некогаш се исплати, посебно кога за тоа имате добри услови. Позитивно расположени е можно на: 11-ти, 13-ти и 15-ти март. Повлечете се во критични моменти на 12-ти и 14-ти март.
Бик
Спремни сте да прифатите секаков  ризик само да остварите добри резултати. Важно е да бидете на вистинското место на: 12-ти, 14-ти и 16-ти.  Избегнувајте конфликти на 11-ти и 13-ти март.
Близнаци
Важна е проценката но и брзата реакција. Реагирајте брзо на 11-ти, 13-ти и 14-ти март.  Непарните броеви позитивно ќе влијаат на вас. Избегнувајте луѓе со негативна енергија на 12-ти и 16-ти март…
Повеќе на следниов ЛИНКОвен
Повторувањето на стратегиите некогаш се исплати, посебно кога за тоа имате д

loading...