Кој е најчестиот сон кој го сонуваме?!

Loading...

Во текот на животот поголемиот дел од луѓето сонуваат во просек окулу 100.000 пати. Сите сонуваме, секоја ноќ без разлика дали се сеќаваме на сонот или неСекој човек сонува, сакал или не, тоа е природна, а за некои и чудна појава.
Во текот на животот поголемиот дел од луѓето сонуваат во просек окулу 100.000 пати. Сите сонуваме, секоја ноќ без разлика дали се сеќаваме на сонот или не, но и покрај огромната бројка, за соновите се знае многу малку.
Знаеме дека во текот на една ноќ сонуваме повеќе пати.
Кој е најчестиот сон кој го сонуваме прочитајте на ТЗМ.МКСекој човек сонува, сакал или не, тоа е природна, а за некои и чудна појава.
Во т

loading...
Loading...