Кој е најсимнуваниот торент за 2013-та?

Loading...

Според податоците за минатата година, најсимнуваниот торент за 2013-та всушност бил со легална содржина. Да погледнеме кој ја освои оваа титула…Компанијата BitTorrent лани го лансираше Bundle, што е всушност легална „продавница“ за музика внатре во BitTorrent клиентот. Со помош на ова, најсимнуваниот торент за 2013-та не беше епизодата Red Wedding од Game of Thrones или финалето на Breaking Bad, туку торент со песни од 11-тиот албум на Moby, Innocents.
Прочитајте повеќе на gsm.mkКомпанијата BitTorrent лани го лансираше Bundle, што е всушност легална „продавница“ за музика внатре во BitTorrent клиентот. Со помош

loading...
Loading...