Кој е вториот Македонец кој ќе влезе во реалното шоу „Фарма“?

Loading...

Македонскиот водител Жарко Богатинов или како што сите го знаат Жаре Бербер утре ќе влезе на реалното шоу „Фарма“.Ова е вториот македонски учесник на ова шоу, пред него беше пејачот Кико, кој не се задржа многу долго.
Инаку ова е второ реално шоу за Жаре Бербер, откако најпрво се појави во шоуто „Преживеан“.Ова е вториот македонски учесник на ова шоу, пред него беше пејачот Кико, кој не се задржа многу долго.
Инаку ова е второ реално шоу за Жар

loading...
Loading...