Кој има среќа да ја вози оваа девојка?

Кој има среќа да ја вози оваа девојка?Па секој маж би посакал да е на негово место. Се прашуваме само како воопшто останува сконцентриран на патот. Кој знае колку често му бега погледот. 
Совршена е погледнете. Кој не би сакал да ја вози?

Па секој маж би посакал да е на негово место. Се прашуваме само како воопшто останува сконцентриран на патот. Кој знае колку често му бега погледот

Пронајдете не на следниве мрежи: