Кој ќе настапи наскоро во „X Фактор“?

Loading...

Музичкото шоу за таленти „X Фактор“ и понатаму е атрактивно за јавноста и сите со нетрпение очекуваат да видат кои се следните учесници кои ќе настапат и дали ќе продолжат понатаму. Во вечерашната епизода на ова музичко шоу ќе настапи ќерката на Џогани, Маринела Џогани. 
Покрај неа, исто така е најавена и ќерката на починатиот српски пејач Луис, Маја. 
Сите веруваат во талентираните деца на овие српски пејачи и ѕвезди, па да се надеваме дека тие ќе се покажат во најдобро светло. Во вечерашната епизода на ова музичко шоу ќе настапи ќерката на Џогани, Маринела Џогани. 
Покрај неа, исто така е најавена и ќерката н

loading...
Loading...