Кој ќе пее на свадбата на принцот Хари и Меган Маркл

Гери Хорнер, позната и како Гингер Спајс, им со доверила на нејзините пријатели дека првиот настап, по повод враќањето на сцена на нејзината група Спајс грлс, ќе биде на кралската свадба во мај.Гингер Спајс, смета дека тоа е вистинска прилика и дека добро се вклопува во нејзината идеја, враќањето на Спајс грлс на биде „многу британско“.

Освен тоа, членките на Спајс грлс сакаат да пеат на свадбата на принцот Хари (33) и Меган Маркл (36), бидејќи идната невеста е нивен голем обожавател.
Пред одредено време, членките на групата Спајс грлс повторно се собраа и најавија нивно враќање на сцената.
Кралската свадба ќе се одржи на 19 мај.
 Гингер Спајс, смета дека тоа е вистинска прилика и дека добро се вклопува во нејзината идеја, враќањето на Спајс грлс на биде „многу бр

Пронајдете не на следниве мрежи: