Кој повеќе мастурбира-мажите или жените?

Кој повеќе мастурбира?Универзитетот во Индијана спроведе истражување. Резултатите од истражувањето се наведени во табелата. Притоа, како што може да се види… водат жените…Универзитетот во Индијана спроведе истражување. Резултатите од истражувањето се наведени во табелата. Притоа, како што може да се види… водат жен

Пронајдете не на следниве мрежи: