Кој познат српски пејач ја бакна Фифи во уста?

Loading...

Фифи за српски „Скандал“ изјавила дека Бобан Рајовиќ ја бакнал во уста.Имено, Фифи се наоѓа на насловната страница и според него, српскиот турбо-фолк пејач Бобан Рајовиќ го бакнал во уста.
Во новиот „Скандал” се наоѓа и Даниел Кајмакоски. Тој за магазинот изјавил дека на Жељко му се допаѓа тоа што стружанецот нема девојка.Имено, Фифи се наоѓа на насловната страница и според него, српскиот турбо-фолк пејач Бобан Рајовиќ го бакнал во уста.
Во новиот &bdquo

loading...
Loading...