Кој се ќе се најде денес на велигденската трпеза на Цеца?

Loading...

„Очекувам снашката и зетот да бидат на денешниот ручек и ќе ми биде многу драго доколку овој ден го поминеме заедно. Прво ќе одам на литургија, ќе се причестам, а потоа ќе следи гозбата“- кажува ЦецаПроширување на семејството. Светлана Ражнатовиќ, најголемиот христијански празник ќе го прослави во кругот на семејството, а оваа година зад семејната трпеза ќе се најдат и Маша и Костадин Терзиќ, девојката и дечкото на нејзинит син Вељко и ќерката Анастасија.
Празникот ќе се прослави по сите обичаи од заминувањето во црква до свечениот ручек. Проширување на семејството. Светлана Ражнатовиќ, најголемиот христијански празник ќе го прослави во кругот на семејството, а оваа година зад семејн

loading...
Loading...