Која е новата девојка на Владо Јаневски?

Порталот Убавина и Здравје објави фотографија од новата девојка на Владо Јаневски.Имено, на фотографијата се гледа како парот разменува нежности.
Но, се уште не се знае која е новата девојка на познатиот романтичар Владо. Имено, на фотографијата се гледа како парот разменува нежности.
Но, се уште не се знае која е новата девојка на познатиот романтичар Владо.

Пронајдете не на следниве мрежи: