Која фолкерка го заведе Даниел Кајмакоски?

Loading...

На журката на магазинот „Пулс“ во Белград Даниел шараше со погледот наоколу. Иако рече дека нема време за љубов, една пејачка успеа да му измами погледи.Додека давал интервју за една босанска агенција, покрај Даниел поминала пејачката Ена Попов, при што тој се завртел за 180 степени и развлекол насмевка од уво до уво.
Кога бил запрашан што ли го свртело натаму, тој одговорил дека Ена му изгледа преубаво и дека има преубаво лице.
Сепак, набрзо ги разоткри своите љубовни планови. На разочарување на многу балкански женски срца, Даниел изјави дека моментално нема време за љубов.
Тој вели дека сака на саканата личност потполно да и с епосвети, а тоа не го може со сите состаноци, настапи и гостувања со кои е зафатен периодов, откако стана прв победник на Икс Фактор Адрија.Додека давал интервју за една босанска агенција, покрај Даниел поминала пејачката Ена Попов, при што тој се завртел за 180 степени и развлекол насм

loading...
Loading...