Која натпреварувачка од шоуто „X фактор“ е обвинета дека се опива?

Loading...

Таа е една од најфаворизираните кандидати на шоуто и постојано добива позитивни коментари од жирито.Оваа талентирана пејачка обожува да се забавува и да конзумира алкохол до раните утрински часови и токму затоа добива разни критики од страна на продукцијата во врска со нејзиното забавување и обоколување на ноќните клубови.
Сигурно се прашувате за кого се работи?

Тоа е талентираната Александра Брковиќ. 
Александра најмногу се зближила со Фифи и до шест часот наутро  танцувале по ноќните клубови, па следниот ден Александра одела уморна на пробите, но сепак никогаш не доцнела, напиша магазинот Ало.
На ова Александра изјави: „Излегуваме еднаш неделно и тоа после главниот концерт за да го прославиме успехот. Фифи е најпозитивната личност од шоуто и многу ми е криво што го напушти натпреварувањето“.Оваа талентирана пејачка обожува да се забавува и да конзумира алкохол до раните утрински часови и токму затоа добива разни критики од страна на пр

loading...
Loading...