Која позната пејачка е ХЕРОИНСКИ ЗАВИСНИК?

Loading...

Интернетот вчера беше преплавен со вести на сметка на пејачката Иги Азалеа и обвинувања дека таа е хероински зависник.Австралиската раперка неодамна била фотографирана со гребаници на рацете, за кои некои од медиумите тврдат дека всушност се рани од игла и дека таа е наркоманка зависна од хероин.

Но, како и досега, Иги се брани од овие напади, па и овој пат веднаш реагирала на овие, според нејзиниот зборови „смешни обвинувања“. На Твитер напишала: „Само што слетав во Австралија и умирам од смеење затоа што Ник (вереникот на пејачката) ми покажа натпис во кој стои дека сум зависник од хероин. Што? Лол… можеби и вбризгувам хероин дирекно во моите раце, а можеби за гребаниците виновна е лошата мачка која ме нападна пред неколку дена“, напишала таа на Твитер.

Иги е позната дека не крие многу детали од јавноста поврзани со нејзиниот приватен живот, па неодамна во интервју зборуваше за својата одлука да направи операција на носот. „Нема цел да демантирам такво нешто. Сметам дека не треба да се срамите од одлуките да направите некоја промена на себе, затоа и отворено зборувам за тоа што се корегирав на себе“. Само за потсетување, само четрии месеци пред операцијата на носот, пејачката ги зголеми градите.Австралиската раперка неодамна била фотографирана со гребаници на рацете, за кои некои од медиумите тврдат дека всушност се рани од игла и дека таа

loading...
Loading...