Коко гордо вели: Јас сум србинка!

Loading...

Американската старлета Коко Ти, сопруга на Ајс Ти објави на Твитер дека влече корени од Србија. На прашање од следбеник на Коко на друштвената мрежа Твитер, од каде е старлетата, бидејќи веќе Југославија не постои, таа веднаш му одговорила дека влече корени од Србија. На прашање од следбеник на Коко на друштвената мрежа Твитер, од каде е старлетата, бидејќи веќе Југославија не постои, таа веднаш му одговорила дек

loading...
Loading...