Колку брзо можете да одговорите на следниве прашања

Loading...

Ви подготвивме осум прашања за мала гимнастика на вашиот мозок, проверете и самите колку брзо ќе го пронајдете одговорот за секое од нив1. Дали рибите некогаш се жедни?
2. Ако црната кутија е направена од материјал кој не може да се уништи, тогаш зошто целиот авион не е направен од него?
3. Зошто иглата за еутаназија мора да биде стерилизирана?
4. Во кино салите, кој држач за раце е ваш, а кој на тој до вас?
5. Ако човекот настанал од мајмун, зошто мајмуните и понатаму постојат?
6. Колку вреди фотографија која раскажува 1000 зборови?
7. Ако духовите можат да поминуваат низ ѕидови, како не пропаѓаат низ подот?
8. Што прави човекот попрво: Се буди или ги отвора очите?1. Дали рибите некогаш се жедни?
2. Ако црната кутија е направена од материјал кој не може да с

loading...
Loading...