Колку чинат билетите за овогодинешната „Златна бубамара“?

Loading...

Манифестацијата „Златна бубамара“ за последен пат, оваа година ќе се одржи во Универзална сала.Организаторите велат дека и покрај преголемиот интерес за билети за нашата најпопуларна манифестација Златна бубамара на популарноста донесена е другарска носталгична одлука –поради најавеното рушење на Универзална сала , манифестацијата не сака да ја испушти можноста за последен пат да се одржи на старата локација и заедно со најпознатите личности заеднички да бидат дел од магијата во салата каде 50 години се одржуваа најголемите музички настани во нашата држава.
Билетите се продаваа за 1200 и 2000 денари ,а последните 16 златни билети ќе бидат пуштени на лицитација во Универзална сала со почетна цена од 3000 денари во понеделник.Организаторите велат дека и покрај преголемиот интерес за билети за нашата најпопуларна манифестација Златна бубамара на популарноста донесена е др

loading...
Loading...