Колку е добра камерата на iPhone 5s?!

Loading...

Apple секогаш сака да се расфрла со некои нови бројки и да се фали за квалитетот на своите уреди. Дечките од Geek.com решија да ги тестираат тврдењата на компанијата дека камерата на iPhone 5s е една од најдобрите на пазарот…Камерата на новиот iPhone е споредена со Nokia Lumia 925, HTC One и Moto X Phone. Зашто Samsung Galaxy S4 не влегол во конкуренција, навистина не би знаеле да ви кажеме. Според првичните резултати, камерата на новиот iPhone ги засенува сите конкуренти. Првата слика го споредува фокусот и боите при надворешно сликање:

Повеќе на: GSM.mkКамерата на новиот iPhone е споредена со Nokia Lumia 925, HTC One и Moto X Phone. Зашто Samsung Galaxy S4 не влегол во

loading...
Loading...