Колку килограми вкупно имаат заедно?

Loading...

Колку килограми вкупно имаат заедно? Можете ли да погодите колку килограми имаат заедно? 
Погледнете и пресметајте….Можете ли да погодите колку килограми имаат заедно? 
Погледнете и пресметајте….

loading...
Loading...