Колку минути треба да трае совршениот секс?

Loading...

Мажите веруваат дека жените сакаат да водат љубов цела ноќ, жените пак мислат дека мажите се тие кои сакаат чинот да биде “маратонски“, а всушност и едните и другите се во заблуда.Медиумите, филмовите и сериите наметнаа нереални очекувања, во врска со сексуалниот живот.
По прашањето околу должината на сексуалниот чин сексолозите сметаат дека идеален е оној однос кој не трае повеќе од 13 минути. Се што трае подолго од тоа може да се претвори во досадно, депримирачко и заморно.
Повеќе на ТЗМ.МКМедиумите, филмовите и сериите наметнаа нереални очекувања, во врска со сексуалниот живот.

loading...
Loading...