Колку неверојатна брана…Но чекај…Што е тоа на браната? Нема шанси…

Loading...

Како сега? Не? Тогаш ќе има лизгање надолу.
Што! Оние се кози?
Ова неверојатно стадо на алпски кози живеат во близина на браната в

loading...
Loading...