Колку пари освои Даниел кај Лила во „Се или нешто“?

Loading...

Даниел Кајмакоски, беше специјален гостин во Велигденското издание на емисијата „Се или нешто“ кај Лила Филиповска. Tој освои сума од 120.000 денари која ќе оди во хуманитарни цели.Даниел беше доста расположен, а гледачите имаа можност да го видат во сосема поинакво и опуштено издание. Зборуваше на германски, пееше и се шегуваше, а во еден момент во разговор со банкарот, Даниел ја нарече Лила „жена ми“, а потоа и таа му возврати дека ќе го „отвори“.

Ниту останатите натпреварувачи не можеа да му одолеат, па во текот на емисијата паднаа многу бакнежи и прегратки, но она што е најважно од се е што Даниел и самата продукција на емисијата направија доста човечно дело и покажаа дека се грижат и за оние кои навистина имаат потреба од тоа.Даниел беше доста расположен, а гледачите имаа можност да го видат во сосема поинакво и опуштено издание. Зборуваше на германски, пееше и се шегува

loading...
Loading...