Колку плати Жељко Јоксимовиќ за породувањето на Јована?

Loading...

Јована Јоксимовиќ, сопругата на Жељко Јоксимовиќ, пред два дена се породи со близначките Ана и Срна. Јована се породила со царски рез во приватна болница во Белград.На породувањето присуствувал и Жељко, а породувањето и грижата за неа чинеле 3.300 евра. Пејачот платил и дополнителна сума затоа што Јована била во еднокреветен апартман.
Самото породување со царски рез во таа клиника чини 369.000 динари, а присуството на таткото во салата се плаќало дополнителни 12.000 динари.На породувањето присуствувал и Жељко, а породувањето и грижата за неа чинеле 3.300 евра. Пејачот платил и дополнителна сума затоа што Јована била в

loading...