Колку заработува една проститутка?

Исповед на проститутка за нејзиниот живот во бордел и колку заработува од ноќ. Кажува дека била со секаков тип на мажи.Придружниците на жените се најчесто во различни големини, цени и форми. Повеќето од нив се тврди дека се од високата класа кои се расфрлуваат со пари само за да поминат една ноќ со проститутки. Најчесто во Америка, во една ноќ “жените на ноќта” заработуваат премногу пари од трговците на Вол Стрит. Стапување во контакт се врши или по интернет страни каде проститутки ги нудат своите услуги или се посетуваат бордели.  
Секс – работничка во бордел кажува за нејзиниот секојдневен живот и како ги посетила речиси сите хотели со пет ѕвезди. Жените заработуваат до 89.690 фунти годишно кои си ја вршат работата како што треба и ако нудат квалитетна услуга кон клиентот. Таа е сега нов член во друг бордел и изјави ”Јас сум нова проститутка во врвниот правен бордел”. Исто така изјавила дека нема многу бизнисмени, но дека има мажи од секаков тип, електичари, тапанари, студенти и мажи кои се во брак. 
“Заработувам 200 долари од сат, а доколку клиентот сака екстра тоа чини 400 долари од сат”. “Ми се случило да работам само еднаш неделно, тоа е 10 сати и заработив 1.500 долари”. Таа кажува дека тоа неа и е забавно и ја исполнува, има различни фетиши, а го спомнува давењето како најголем. “За да бидш со некого навистина треба да се поврзиш за тоа да биде забавно, некогаш глумам дека ми се допаѓа, а во приватниот живот имам секс 2 до 3 пати неделно, некогаш и помалку бидејќи сум уморна после работа”.Придружниците на жените се најчесто во различни големини, цени и форми. Повеќето од нив се тврди дека се од високата класа кои се расфрлуваат со па

Пронајдете не на следниве мрежи: