Колку заработуваат дадилките на близнаците на Бијонси?

Loading...

Бијонсе и Џеј Зи кон средината на месец јуни ги добија близнаците Сер и Руми, а веќе ја имаат и ќерката Блу Ајви.И сосема очекувано е пејачката да добива помош околу бебињата и ќерката, но сумата која ја добиваат нивните дадилки ќе ве остави без зборови.
За близнаците се грижат 6 дадилки, а секоја од нив заработува 100.000 долари годишно.
„Близнаците не спијат во исто време, па поради тоа Бијонсе сметаше дека и требаат три дадилки за секое од бебињата“, вели извор близок до пејачката
И сосема очекувано е пејачката да добива помош околу бебињата и ќерката, но сумата која ја добиваат нивните дадилки

loading...