Коментар на денот на Фејсбук, Заев и Шеќеринска да се напнат силно

Loading...

Што се нема на Фејсбук. Овие два коментари дефинитно се најинтересните денеска…Имено, по се изгледа голема е желбата да се дојде на власт. Па некој си активист препорачал да се напнат силно Заев и Шеќеринска, на што следел одоговор, кој предлагаме да го видите…Имено, по се изгледа голема е желбата да се дојде на власт. Па некој си активист препорачал да се напнат силно

loading...
Loading...