Комплетирано четвртото коло од Македонската кугларска лига

Вчера /08.11.2014 година, среда/ со одигрувањето на натпреварот помеѓу Македонија и Работнички се комплетираше четвртото коло од Македонската кугларска лига 2014/2015 година.Натрепварот се одигра во кугланата со спортската сала “Борис Трајковски” и истата заврши со победа на гостинската екипа Работнички со резултат 0:8.
Претходно, во рамки на четвртото коло беа постигнати следните резултати:
ГТЦ – Вардар 2014 (4:4) – Резултат во клупно соборени дрва (3223: 3247)
Макпетрол – 18 Август Адинг (0:8) – Резултат во клупно соборени дрва
(3544: 3151)
Хераклеа – Империал тобако (7:1) – Резултат во клупно соборени дрва
 (3100: 2839)
НАЈДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ВО 4 КОЛО
1. Димитар Димитровски (Вардар) 628
2. Ибрахим Мемеди (Макпетрол) 606
3. Александар Соколовски (Макпетрол) 601
4. Слободан Лазарков (Гтц) 592
5. Игор Беличански (Макпетрол) 591
6. Виктор Николовски (Макпетрол) 589Натрепварот се одигра во кугланата со спортската сала “Борис Трајковски” и истата заврши со победа на гостинската екипа Работнички со р

Пронајдете не на следниве мрежи: