Концепт 37 го одбележа последниот викенд од 2013-та година со одлична предновогодишна забава

Концепт 37 го одбележа последниот викенд од 2013та година со одлична предновогодишна забава.Концептуалното кафуле Концепт 37 вчера беше домаќин една одлична и пред се весела предновогодишна забава. Журката беше увертира за тоа што ќе се случува денски 31ви Декември кога од Концепт 37 најавуваат уште подобра забава и незаборавно испраќање на 2013та година.
ЕКВ, Бајага, Дјуран Дјуран, Принц беа дел од репертоарот на вечерта, одлично интерпретирани од Самакутра бенд кои беа виновниците за одличниот провод и за расположените гости кои играа и пееја до последната минута.
Концептуалното кафуле Концепт 37 вчера беше домаќин една одлична и пред се весела предновогодишна забава. Журката беше увертира за тоа што ќе се сл

Пронајдете не на следниве мрежи: