Концептот FORD TRANSIT SKYLINER е приватен авион на тркала

Loading...

– Концепт базиран на комплетно новиот Ford Transit, изложувајќи ги способноста и флексибилноста на возилотo
– Луксузно прилагоден минибус д

loading...
Loading...