Конечно е познат дизајнот на дресовите за претстојното Светско првенство во фудбал!

Некои си продолжија по старо, а некои пак имаат експериментирано. Генерално, на Светското првенство ќе можеме да ги видиме фудбалерите облечени во

Пронајдете не на следниве мрежи: