КОНЕЧНО СЕ ОГЛАСИ: Еве што кажа Милан Станковиќ за момчето на Рада!

Loading...

Пејачот проговори за сегашното момче на својата поранешна девојка.Сепак, после неколку месеци наводно „љубовен триаголник“ и провлекување по медиумите, а сето ова поради тоа што Милан во спотот за песната „Фактор на ризик“ во еден кадар ја вметна Рада која е во ноќница, клопчето почна да се одмотува.
Момир и Рада почнале жестоко да се расправаат, тренерот и забранил на девојката да го споменува името на поранешниот, а на прашањето како го коментира однесувањето на Момир, Милан вели:
– Немам јас тука што да коментирам. Би било глупаво! Човекот не го познавам и не ме интересира – вели Милан.  
Сепак, после неколку месеци наводно „љубовен триаголник“ и провлекување по медиумите, а сето ова поради тоа што Милан во спотот за песн

loading...
Loading...