Кортни Кардашијан под тортура од нејзиниот сопруг поради вишокот на килограми

Loading...

Иако е позната, убава и богата, Кортни Кардашијан не може да се пофали дека е среќна. Пред се, бидејќи е со човек кој е премногу дрзок и нетактичен со неа, па дури ја форсира што е можно поскоро да ги изгуби килограмите што ги добила за време на нејзината втора бременост.
Скот Дисик во најновата епизода на реалното шоу Kourtney & Kim открива дека е невнимателен партнер. На неговата невенчана сопруга Кортни почнал да прекорува дека побрзо да ги симнала килограмите од првата бременост, а откако таа му рекла дека сака на здрав начин да ослабе и дека не и треба неговиот притисок, Скот и одговори: “Слабеј ти здраво, но направи го тоа што е можно поскоро”.
Кортни своевремено откри дека по првото породување била преоптеретена со килограмите, па претерувала со вежбање и многу малку се хранела, поради што се онесвестила.Иако е позната, убава и богата, Кортни Кардашијан не може да се пофали дека е среќна. Пред се, бидејќи е со чове

loading...