Костадин ја „уништи“ ќерката на Цеца на Фејсбук!

Loading...

Костадин и Анастасија раскинаа само пред неколку дена.Тој за прв пат после раскинувањето реши да и посвети песна на Анастасија и очигледно јавно да си го каже своето мислење.
Тој ја објави песната „Beast”, со која јасно и покажува дека оди по своите соништа и дека нема зошто да се кае кога сонцето ќе зајде, затоа што го живее својот живот.
When the sun risesIwake up and chase my dreamsI won't regret when the sun setsCause I live my life likeI'm a beastI'm a mothafucking beastТој за прв пат после раскинувањето реши да и посвети песна на Анастасија и очигледно јавно да си го каже своето мислење.
Тој ја објави песн

loading...