КРАЈ НА ПОТРАГАТА: Нуркачи го извлекоа телото на Словенецот Андреј од реката Дрина

Мажот што денеска бил пронајден во коритото на Дрина во Козлука кај Зворник, е пливачот Андреј Беуц (34) од Кршко, кој пред четири дена исчезна во реката по скокот, изјави командирот на Професионалната противпожарна единца во Зворник Славиша Милиќ.Телото во 11,20 часот го пронашле припадници на Професионалната противпожарна единица Зворник и нуркачи од нуркачкиот клуб „Трб“ од Бијељина. 
Во потрагата беа вклучени и словенечките нуркачи и припадници на нуркачкиот клуб „ТРБ“ од Биелина како и пожарникари од Зворник.
Телото во 11,20 часот го пронашле припадници на Професионалната противпожарна единица Зворник и нуркачи од нуркачкиот клуб „Трб“ од Биј

Пронајдете не на следниве мрежи: