Кралски третман: Колку пари чинеше породувањето на Сека!

Loading...

Сека две недели порано се породи во Белград. Сека и нејзиниот сопруг Вељко во саботата станаа родители на малиот Јаков, кој на свет дојде две недели порано.
Среќната пејачка се породи две недели порано во клиника во Белград, секако таа во болницата го добила најдобриот третман. Со оглед на тоа дека парот дете чекал подолго време биле многу исплашени и го сакале најдоброто за детето и пејачката. 
Па така кралскиот третман на Сека, како и нејзиното породување чинело околу 3.000 евра, објавуваат српските медиуми. 
А во продолжение на СЛЕДНИОТ ЛИНК погледнете што гордиот татко и подари на Сека. Сека и нејзиниот сопруг Вељко во саботата станаа родители на малиот Јаков, кој на свет дојде две недели порано.
Среќната пејач

loading...