Кристијан Голубовиќ: „Девојката смртно ме рани, ми одгризa пола пенис!“

Loading...

Кристијан Голубовиќ во Ами Џи шоуто на Огњен Амиџиќ откри за себе дека е човек со широк дијапазон на знаење. Тој за себе тврди дека зборува осум граматики  и уште осум само помалку, а ги „штуца“ јазиците како романскиот и албанскиот. Знае да шие, да пегла, знае со керамика, електроника, автомеханика, но не знае да пее. Пишува поезија, проза и афоризми.
„Колку само работи мене ми се имаат случено во животот. Многу бизарни. Најлошото што ми се има случено е една девојка да ми го одгриза пенисот на пола. Повредата беше огромна, смртно ме рани. Се борев за живот. Приказната е неверојатна, а имам и една тетоважа за таа девојка кај што таа клечи и го држи мојот полов орган со раце. Сега се е нормално, функционално и уште појако“ – рече Кристијан.Тој за себе тврди дека зборува осум граматики  и уште осум само помалку, а ги „штуца“ јазиците како романскиот и албанскиот. Знае

loading...
Loading...