Кристијан Голубовиќ ја „утепа“ Станија на Твитер!

Loading...

После „самоуверениот“ Твитер статус на Станија, Кристијан Голубовиќ ја нападна со неговата ударна објава…Пониско не можеше да ја спушти…Пониско не можеше да ја спушти…

loading...
Loading...