Кристина Арнаудова со емотивна порака за својот татко!

Loading...

Познатата пејачка Кристина Арнаудова на својот профил на „Фејсбук“ објави емотивна порака посветена на нејзиниот татко, легендата на фолк-­музиката Гоце Арнаудов.„Пет години без тебе… Нема да бидеш заборавен. Не познавав никој со толкава љубов и страст за музиката. Како да живееше само за мигот кога микрофонот ќе го земеше в рака. Никој повеќе нема вака да пее. И тоа вечно ќе ни недостига… Вечна слава“,­ напиша Арнаудова за својот татко.

Покрај коментарот, познатата пејачка објавила и песна што ја има испеано легендарниот Гоце.„Пет години без тебе… Нема да бидеш заборавен. Не познавав никој со толкава љубов и страст за музиката. Како да живееше само за мигот

loading...