Кристина Ковач: „Даниел е сосема поинаков од сите мажи“

Loading...

Кристина и Даниел веќе со години уживаат во својата љубовна идила, но не планираат венчавка затоа што формалностите не им се важни.- „Тој ми е голема поддршка, бидејќи до таа мерка е несебичен, што навистина немам замерки. Се прилагодува на секоја ситуација, многу е трпелив. Едноставно кога зборувам за него, звучам нереално и нестварно. Тој е сосема поинаков од сите мажи кои било кога сум ги запознала по тоа што нема ни ронка егоизам и себичност.  Дарежлив е, нежен, внимателен, ги поседува сите особини кои жената може да ги очекува од еден маж. Многу е нежен кон Тара, мојата ќерка, сите ситуации и ги објаснува реално, и времето кое го поминувам со Х Фактор, го надокнадува моето отсуство“ – вели Кристина Ковач, опишувајќи ја својата љубов кон Данијел Бракус.

 

Кристина и Даниел веќе со години уживаат во својата љубовна идила, но не планираат венчавка затоа што формалностите не им се важни. Сигурни се дека ќе бидат заедно цел живот, и тоа им е најважно.- „Тој ми е голема поддршка, бидејќи до таа мерка е несебичен, што навистина немам замерки. Се прилагодува на секоја ситуација, многу е трпел

loading...
Loading...