Кристина Ковач: Ќе снимам нова песна само ако…

Loading...

Познатата пејачка и судија во музичкото шоу Икс-Фактор, Кристина Ковач, реши да слабее. Таа вели дека и доаѓа тренер од странство, и дека активно ќе работи на тоа да ја среди својата линија.„Се хранам здраво, а сега ми доаѓа и тренер од странство“-  вели Кристина и додава дека и требаат три до четири месеци да ја среди својата линија.

Што се однесува до наредните планови во кариерата, Кристина вели дека ако успее да ослабе, што сега и е во прв план, можеби ќе напише и некој нов хит.
Па ајде да видиме…„Се хранам здраво, а сега ми доаѓа и тренер од странство“-  вели Кристина и додава дека и требаат три до четири месеци да ја среди

loading...
Loading...