Кристина Ковач му порача на Жељко: „Знае Леонтина што да ти даде“

Loading...

Кристина Ковач ја искористи приликата да ја распламти препирката со колегата од жирито на Х Фактор Жељко Јоксимовиќ.Откако Лукијан Ивановиќ во шоуто ја изведе песната „Лудак као ја“ од Жељко Јоксимовиќ, Кристина Ковач ја искористи приликата да ја распламти препирката која од порано ја имаат со колегата од жирито на Х Фактор Жељко Јоксимовиќ.
„Ова е многу тешка песна и ретко се осудувам да ја испеам на концерт“ рече Жељко, на што веднаш се надоврза Кристина:
„Знае Леонтина што прави кога ти дава песни“.

 

За потсетување Леонтина Вукомановиќ , која инаку е пријателка на Кристина, беше во врска со Жељко, но после повеќегодишниот прекин на комуникација, тие двајца ја обновија соработката и тоа преку сегашната сопруга на Јоксимовиќ, Јована. Леонтина му ја напиша токму оваа песна на Жељко – „Лудак као ја“.Откако Лукијан Ивановиќ во шоуто ја изведе песната „Лудак као ја“ од Жељко Јоксимовиќ, Кристина Ковач ја искористи приликата да ја расп

loading...
Loading...