Кристина распали по Емина!

Loading...

Кристина распали по Емина на Фејсбук.По вчерашното емотивно издание на Х фактор, очекувано членовите од жирито го кажаа своето мислење на социјалните мрежи. 
По дуелот на 4U и Харис, шоуто го напушти бендот 4U.
Не е реткост членовите на жирито да се „препукуваат“ меѓусебно.
Денес Кристина распали по Емина. Погледнете го нејзиниот фејсбук статус.
На следниот ЛИНК погледнете ја најсексапилната судика на Х фактор.

 
 

Објава by Kristina Kovac.
По вчерашното емотивно издание на Х фактор, очекувано членовите од жирито го кажаа своето мислење на социјалните мрежи. 
По дуелот на

loading...
Loading...