Крива Паланка за заедничка Македонија

Мирен граѓански марш во Крива Паланка за поддршка на унитарноста и сувереноста на Р. Македонија!
Петок (03.03.2017) во 17.00 часот пред поранешен Далфис!Ги повикуваме сите граѓани, сите здруженија и организации, да ни се приклучат и да учествуваат.
Ова е битка за зачувување на државата која ја сакаме, каква што ја сакаме. Македонија е мала земја, но со големо срце. И нема да дозволиме никој да го крши.Ги повикуваме сите граѓани, сите здруженија и организации, да ни се приклучат и да учествуваат.
Ова е битка за зачувување на државата која

Пронајдете не на следниве мрежи: