Крушевчанка донесе невиден малер во „Се или нешто“!

Шестата сезона на популарното квиз шоу „Се или нешто“ почна неделава, а верните и бројни гледачи на популарната игра со банкарот, може да уживаат во доста интересни епизоди и натпреварувачи.Како за почеток Лила на подарок доби обувки, а најново е тоа што за прв пат во историјата на квизот играше учесничка која при последните рунди последователно ги отвори највисоките суми, 100, 250 илјади и милионот.
Публиката остана во неверување дека во играта може и тоа да се случи, па Лила запрепастена ја прогласи за најцрната серија.
Сепак, крушевчанката Магдалена Цветковска, по малку нервозна се помири и со утешните 20 илјади денари кои можеа да бидат многу повеќе или пак НИШТО според новите можности и правила на играта со кутијата под број 23.
Како за почеток Лила на подарок доби обувки, а најново е тоа што за прв пат во историјата на квизот играше учесничка која при последните рунди посл

Пронајдете не на следниве мрежи: