Крвава ноќ на Фарма: Сашка ѝ го скрши носот на Цеца

Loading...

Хаос на Фарма. Сашка ја удрила Цеца и и го раскрварила носот.Сашка Каран е казнета за директна номинација и заврши во излоција бидејќи ја нападна Цеца. Пејачката се нафрлила на девојката, и почнала да ја влече за нос, а потоа и ја затворила устата и се обидела да ја удави. Сите станари викале во паника додека траела тепачката, а бесната Сашка извикувала: Марш ти на мене ќе ми кажуваш, иди во пи*ку матер…
Цеца почнала да плаче, а учесниците едвај ја спасиле од бесната Сашка. Сашка потоа трвдела да ова не бил физички контакт
-Само малку и го потегнав носот, рекла Каран.
Потоа стигнало писмо во кое пишувало дека Сашка е казнета, таа нема да добие храна додека е во изолација.
Погледнете ја тепачката во видеото на следната страна

Сашка Каран е казнета за директна номинација и заврши во излоција бидејќи ја нападна Цеца. Пејачката се нафрлила на девојката, и почнала да ја влеч

loading...
Loading...