Крвава пресметка меѓу роднини во Битола

Loading...

Крвава пресметка меѓу  роднини во Битола.Семејна драма се одвивала Битола во 19 часот и 20 минути, која завршила крваво.Полицијата информира дека кривична заработи 28-годишниот С.Ј. од Битола кога Б.С. од Битола отишол во домот на својот чичко каде бил и  тој и побарал од истиот  да му се извини за  телефонските закани кои му ги упатувал на неговиот татко.
С.Ј. со нож му нанел убодна рана во пределот на левиот бут. Семејна драма се одвивала Битола во 19 часот и 20 минути, која завршила крваво.Полицијата информира дека кривична заработи 28-годишниот С.Ј. од Бит

loading...