Крвава тајна: Погледнете што носат Северина и Игор околу вратот. Многумина ќе се згрозат!

Loading...

Северина Којиќ носи околу вратот крв од сопругот Игор Којиќ. Пејачката подлегна на бизарен тренд, па го наговори саканиот да извадат крв, да ја стават во шишенца кои си ги размениле и сега ги носат како привезоци на синџири околу вратот.За Хрватицата ова е врвна романтика, а Игор најпрво се противел, но потоа попуштил и ѝ ја исполнил желбата.
-На Игор не му се допадна идејата на Северина, но таа беше упорна и попушти на крај. Тој одлепи по нејзе и ѝ ги исполнува желбите. Прво ми велеше дека тој гест му е изопачен, дека не му паѓа на памет да вади крв и да ја носи нејзината крв околу вратот, но се предомисли – изјави за „Информер“ негов пријател којшто сакал да остане анонимен.
Тој тврди дека синот на Кеба сега се однесува како тоа да била негова идеја и дека никому не сака да признае дека му е одвратно тоа што го носи околу вратот.За Хрватицата ова е врвна романтика, а Игор најпрво се противел, но потоа попуштил и ѝ ја исполнил желбата.
-На Игор не му се допадна идеја

loading...