Ксенија и Вељко ја потврдија врската: Многу се сакаме и тоа е тоа!

Loading...

Веќе се пишувало дека синот на Цеца, е во врска со младата водителка Ксенија Бујишиќ, но сега е потврдено.Откако осамна фотографија, каде тие двајца се прегрнати, Ксенија не сакала да коментира ништо околу тоа.
Но по некое време се јавил Вељко:
„Многу се сакаме и тоа е тоа.“
Ксенија по тоа, открила дека тие неколку години се познаваат.
Откако осамна фотографија, каде тие двајца се прегрнати, Ксенија не сакала да коментира ништо околу тоа.
Но по некое време се јавил Вељко:

loading...